20 Mart 2012 Salı

AYVA ÇEKİRDEĞİNDEN BOTOX KREMİ YAPALIM

Ayvanın çekirdeklerini bir kahve fincanında toplayın.
10-20 adet yeterli oluyor
Fincanın yarısına kadar tercihen içme suyu koyup
serin bir yerde 2 gün bekletin
Ayva çekirdekleri suya jöle kıvamı verince ince bir tabaka halinde yüzünüze haftada  4kez uygulayıp  yarımsaat sonra ılık suyla yıkayın.Lekelere ve kırışıklara çok iyi geliyor..Resmen botox etkisi yapıyor.Denedim ve çok memnun kaldım.

6 yorum:

  1. Asyacım tam ihtiyacım olan tarif sağolasın:)
    Ancak malum ayva zamanının sonuna geldik ayva çekirdeklerini saklama konusunda bir bilgin varmı ,birde bu kremi ne kadar süre için kullanacağız .Başına iş aldın benim sorularım bitmez Sevgi ve selamlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çekirdekleri bir kavanozda buzdolabında saklıyorum.Gene kendimden örnek vereyim.Kremi oluşturduktan sonra içinde jölesi azalana kadar kullanıyorum.Haftanın 5 günü sürüyorum.Ellerime ve boynuma da sürüyorum.Kullanmanızı tavsiye ediyorum.Denediğim için paylaşmak istedim.Etkisini hemen farkedeceksiniz.Yaklaşık bir aydır kullanıyorum.En pahalı kremlerimi bile solladı.Ayvalar bitene kadar devam:)Sevgilerimle

      Sil
  2. Teşekkür ediyorum ilk jölem oldu yani bugün başlayacağım gerisi Allah kerim bakarsın öyle gençleşirimki deniz mevsiminde sahilde kumdan kaleler yapan sarışın bir kız çocuğu görürsen selam vermeyi unutma:))))
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. iyi fikirmiş...
    denemeli:)

    YanıtlaSil
  4. Su yerine gül suyu içinde bekletmek daha da iyi olabilir. Emziren annelerde meme ucu çatlamasın diye gülsuyu ile ayva çekirdeği jölesi yapılırdı.

    YanıtlaSil