17 Mart 2012 Cumartesi

BENİ MAVİYE BOYA

2010 yılında boyamıştım bu takımı ...Yuvarlak masa,sandalyeler, aynalı konsol büfe ile vitrinden oluşan 20 yıllık  yemek odası takımıydı.Atayım satayım derken neden boyamıyorum dedim.İlk iş klasik sandalyeleri atıp yeni  sandalyeler alarak takımın havasını bozdum:) ve sandalyelerin rengini baz alarak masayı  boyadım.Mavi rengi ise lacivertten beyazla açarak oluşturdum.Büfede mavi ve kahve rengini birlikte kullandım. Sonuçta klasik yemek  odası takımı country tarz yemek odası mobilyasına dönüşmüş oldu.Severek kullanıyorum




10 yorum:

  1. Bu kadar tüketen ve yok eden bir dünyada sizin gibi üretebilen ve yeni fikirleri olan insanları görmek içimi açıyor. Evlerdeki takoz vitrinlerin makyaja ihtiyacı olamaz mı yani:) Bal gibi olmuş... Mavi zaten neye deyse güzelleştirir.

    YanıtlaSil
  2. merhaba,
    benimde boyamak istediğim bir giysi dolabım ve çekmeceleri var.Ama ben nasıl bir boya kullanıp nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum.sizin mobilyalarınız harika olmuş.bana ne tür bir boya kullandığınızı markası modeli ne ise yazarsanız sevinirim.sevgiler:)
    biradamasali@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Ayda
      Beğenileriniz için teşekkür ediyorum.Sorularınızı cevapladım.Sevgiler

      Sil
  3. Ben bunu begendim..kendi mobilyalarimda tahta..sadece üstünu dogal yag ile korumuslar.. Verniksiz yani..ninelerimizin dolaplari gibi benim mobilya;)))Ileride böyle boyanabilir.. Nasil boya kullandiginizi kac kat calistiginizi merak ettim.. Son katta vernik atip yüzeyi kapladiniz mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Nar Çiçeği
      Akrilik boya ile zemin kapanana kadar boyadım.Bazı yerleri zımpara ile eskittim.Vernik kullanmadım.Sizin mobilyanız çok daha kolay boyanır düşüncesindeyim.
      Beğenileriniz için de çok teşekkür ederim
      Sevgiler

      Sil
  4. Aaaaa! süper olmuş. Ben yapamazdım. Bravo size.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Nergiz

      Yapamazdım demeyiniz..Neler yaratıyorsunuz mutlaka
      yaparsınız
      Sevgiler

      Sil
  5. !!
    nasıl bir enerjidir böyle
    çook tebrik ederim cesaretinizi :=))
    enfesss....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili NuNu
      Bazen ben de şaşırıyorum
      Gerçekten cesaret isteyen bir uygulamaydı
      Teşekkürler
      Sevgiler

      Sil