Ben de mevsimin ilk incir reçelini yaptım ..
Çocukken annanemin karaincirden yaptığı her kavanozda üç dört adet devasa incirin aynen dalından koparılmış gibi hiç şekli bozulmadan adeta bir incir balını andıran koyuluktaki muhteşem reçellerinin yanından bile geçmez elbet ama elimden gelen budur...
Birbuçuk kilo incire yediyüzelli gr.şeker koydum
Bir gece bekletip kendi suyu ile pişirdim
Afiyetle yiyorum:)
inciri de,
YanıtlaSilreçelini de,
tatlısını da severim...reçelin rengine bittim...
nice bayramlara:)
İncir kardeşliğine o zaman:))
SilBu reçelden size tattırmak farz oldu
Sevgiler
inan ki bayılırım ama bir kerecik yapmıştım katı oldu bu tarifi deniycem canım elerine sağlık
SilTeşekkür ederim Mavicim
YanıtlaSilİçine bir kaç adet limon tuzu atmayı unutma, katı olmasını istemezsen bir çay bardağı ılık su ilave edebilirsin...Benim her reçelim farklı tat ve kıvam içerir zaten:))Deneye yanıla 40 yıldır bi annane reçeli tutturamadık gitti
Sevgiler
titanium comb - A Practical Analysis
YanıtlaSilA complete steel wagering guide: how to place titanium eyeglass frames your wager, how to use the wager microtouch solo titanium in tittanium a traditional race tech titanium wagering, black oxide vs titanium drill bits how to place a wager,